Geluidstechnicus WEBsmall

Optreden internationaal

Het Eurokoor treedt regelmatig op in het buitenland. In mei 2016 concerteerden we in Hørsholm nabij Kopenhagen met het Deense koor Øre-Sound.
In mei dit jaar brachten de Denen een tegenbezoek. Voor de komende jaren staan er meer van dit soort uitstapjes naar andere Europese landen op ons verlanglijstje.

Thuisbasis van het Eurokoor is Leiden. In die stad en omgeving verzorgt het koor elk jaar wel enkele concerten. Maar het koor slaat de vleugels graag wijder uit. Naar elders in Nederland, maar met enige regelmaat ook naar het buitenland.
Meest recent, op 7 mei 2016, is opgetreden in Hørsholm, een stadje in de periferie van Kopenhagen. In eerdere jaren heeft het koor concerten gegeven in Luxemburg, Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Engeland en Denemarken.

Een optreden bijwonen? Dat kan.
Zodra er een concert wordt geagendeerd, verschijnt hier de aankondiging.
Naar verwachting zal in de aanloop naar kerst in Leiden worden opgetreden.

Wilt u eens horen hoe het Eurokoor zingt?
Klik hier voor een opname die is gemaakt in theater Ins Blau tijdens het concert ter gelegenheid van ons 20-jarig bestaan op 12 mei 2017.

Zin om mee te zingen?
Het koor verwelkomt graag nieuwe leden. Raadpleeg voor meer informatie de pagina Lid worden?

Groepsfoto uitbundig voor Homepage 640x215

Het Eurokoor boeken

Het is natuurlijk mogelijk om het Eurokoor te boeken voor een optreden. Of het nu gaat om een volledig verzorgd optreden of om een invulling tijdens een evenement of bedrijfsfeest. Wij denken graag mee en kunnen adviseren om het optreden naar wens uit te voeren! Wij maken van elk optreden een feest voor jong en oud...

Geïnteresseerd?
Neem voor de mogelijkheden, prijzen en andere informatie contact met ons op. Gebruik het contactformulier (toets Contact rechtsbovenaan) of mail op de pagina Organisatie naar het secretariaat.