Kees SchuitKees Schuit (1962) is ruim 30 jaar actief bezig met muziek maken, waarvan sinds 2000 als basgitarist bij de EuroPacemakers. Dat doet hij met veel plezier. Ooit begon hij met gitaar, maar al na een jaar werd het basgitaar.

Kees speelde in veel formaties, met als hoogtepunt een Nederlandse theatertour van ruim twee jaar met singer/songwriter Paul Kuijt (Nederlands repertoire). Ongeveer 10 jaar maakte hij deel uit van de succesvolle Roxy Music tribute band Remake-Remodel.

Momenteel speelt hij met (voormalig EuroPacemaker-drummer) Léon Elias in de wereldmuziek-formatie Muzquitos. Voorts is Kees actief met sessiewerk.