Hanneke Tijdelijke fotoHanneke Hommes (1993) groeide op in een muzikaal gezin en rondde haar bachelor Docent Muziek af in 2016.

Op zevenjarige leeftijd begon ze in het Nationaal Kinderkoor, waar ze projecten zong met gerenommeerde dirigenten, waaeonder Bernard Haitink en Sir Simon Rattle en orkesten zoals het Koninklijk Concertgebouw Orkest. Op haar zestiende stroomde ze door naar het Nationaal Vrouwen Jeugdkoor, waar ze vandaag de dag nog steeds in zingt.
Ook is ze als docent verbonden aan de Nationale Koren, waar ze solf├Ęge- en repertoirelessen geeft aan het Nationaal Jongenskoor en Nationaal Kinderkoor. Ze maakte deel uit van professionele projectkoren, zoals Meesters&Gezellen en het Kurt Thomas Kamerkoor.

Sinds 2012 is Hanneke actief als begeleider van popkoren en sinds 2018 speelt ze met veel plezier bij het Eurokoor!