Juliette Janssens websiteJuliette Janssens (1993), geboren in Almelo, speelt sinds haar vierde viool en heeft daarnaast tijdens haar jeugd piano- en zanglessen gevolgd. Ze is aan het ArtEZ Conservatorium te Enschede opgeleid tot docent muziek en heeft een vrije minor gedaan aan het Conservatorium in Malmö, waar zij onder andere lessen in orkest- en koordirectie volgde. Ze dirigeerde verscheidene jeugdkoren en gaf viool- en pianoles. Momenteel is zij muziekdocent op een middelbare school, waar ze jongeren de kracht en schoonheid van het samen musiceren wil laten ontdekken en ervaren. Met deze missie staat Juliette ook voor het Eurokoor en stimuleert zij wekelijks het plezier van het samen zingen op niveau.

Het jubileumconcert in mei 2017 was haar debuut als invaller voor de vertrekkende dirigent. Het gezamenlijk optreden met het Deense koor Øre-Sound voor een uitverkocht theater Ins Blau was een succes.