Geluidstechnicus WEBsmall

Optreden internationaal

Het Eurokoor treedt regelmatig op in het buitenland. In mei 2016 concerteerden we in Hørsholm nabij Kopenhagen met het Deense koor Øre-Sound.
In mei dit jaar brachten de Denen een tegenbezoek. Voor de komende jaren staan er meer van dit soort uitstapjes naar andere Europese landen op ons verlanglijstje.

Het meest enthousiaste koor van Nederland

Leuk dat je op onze website komt kijken. Wij zijn een 6-stemmig enthousiast, sprankelend en swingend popkoor met een eigen live-band de EuroPacemakers. Ons koor betaat uit ongeveer 65 leden, maar daar kunnen nog wel wat nieuwe leden bij. Door te zingen willen wij mensen met elkaar verbinden, ook over de landsgrenzen heen. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit popsongs. Misschien heb je ons ergens zien optreden en kreeg je de kriebels of je werd enthousiast door verhalen van een koorlid. Hoe dan ook: hier ben je aan het goede adres!
Ben je geïnteresseerd? Ga voor meer informatie naar de pagina 'Lid worden'.

• Leidse manifestatie Cultuur 071 in Trianon

Leidse manifestatie Cultuur 071 in theater Trianon (anno 1927), juni 2015.

• City Hall  Newcastle, maart 2012

In de City Hall te Newcastle, Engeland, maart 2012.

• In het Bona

In het Leidse Bonaventure-college ter gelegenheid van Open Monumentendagen, september 2015

• Floriade 2012

Op de nationale tuinbouwmanifestatie Floriade in Venlo, zomer 2012

• Weeshuis Leiden

Op de binnenplaats van het voormalige weeshuis in Leiden, zomer 2014

• Stationsplein

Kerstconcert op het Leidse Stationsplein, december 2014

• Klinkenberghal

In de Klinkenberghal te Sassenheim tijdens de voorbereiding van het bloemencorso, mei 2014

• De Duif Amsterdam

In De Duif te Amsterdam tijdens een internationale Memorial voor doodgeboren en vroegtijdig (wiegendood) overleden zuigelingen, september 2014

Repetitie bijwonen? Let op we zijn verhuisd!

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking.
Behalve in de schoolvakanties repeteren we elke donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in het clubgebouw van K&G, J.C. de Rijpstraat 29, 2315 WE Leiden

Als je zeker wilt weten of we er op de avond van jouw voorkeur zijn, kun je dat van tevoren vragen aan het secretariaat.
Er is parkeerruimte in de naaste omgeving.

Het Eurokoor boeken

Het is natuurlijk mogelijk om het Eurokoor te boeken voor een optreden. Of het nu gaat om een volledig verzorgd optreden of om een invulling tijdens een evenement of bedrijfsfeest. Wij denken graag mee en kunnen adviseren om het optreden naar wens uit te voeren! Wij maken van elk optreden een feest voor jong en oud...

Geïnteresseerd?
Neem voor de mogelijkheden, prijzen en andere informatie contact met ons op. Gebruik het contactformulier (toets Contact rechtsbovenaan) of mail op de pagina Organisatie naar het secretariaat.