uk flag

De start in 1997

JubileumNieuws 01 2020 10 Brief SMALL

Leuk dat je op onze website komt kijken. Wij zijn een 6-stemmig enthousiast, sprankelend en swingend popkoor met een eigen live-band de EuroPacemakers. Ons koor bestaat uit ongeveer 65 leden, maar daar kunnen nog wel wat nieuwe leden bij. Door te zingen willen wij mensen met elkaar verbinden, ook over de landsgrenzen heen. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit popsongs. Misschien heb je ons ergens zien optreden en kreeg je de kriebels of je werd enthousiast door verhalen van een koorlid. Hoe dan ook: hier ben je aan het goede adres!
Ben je geïnteresseerd? Ga voor meer informatie naar de pagina 'Lid worden'.

Repetitie bijwonen?

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking. 
Behalve in de schoolvakanties repeteren we elke donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in het clubgebouw van K&G, J.C. de Rijpstraat 29, 2315 WE Leiden

Als je zeker wilt weten of we er op de avond van jouw voorkeur zijn, kun je dat van tevoren vragen aan het secretariaat.
Er is parkeerruimte in de naaste omgeving. 

Het Eurokoor trekt er op uit

Thuisbasis van het Eurokoor is Leiden. In die stad en omgeving verzorgt het koor elk jaar wel enkele concerten. Maar het koor slaat de vleugels graag wijder uit. Naar elders in Nederland, maar met enige regelmaat ook naar het buitenland.
Meest recent, op 7 mei 2016, is opgetreden in Hørsholm, een stadje in de periferie van Kopenhagen. In eerdere jaren heeft het koor concerten gegeven in Luxemburg, Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Engeland en Denemarken.Ook waren er tegenbezoeken van het koor uit Engeland en Denemarken.

Een optreden bijwonen? Dat kan.
Zodra er een concert wordt geagendeerd, verschijnt hier de aankondiging.

Wilt u eens horen hoe het Eurokoor zingt?
Klik hier hier voor een sfeerimpressie van ons optreden tijdens Open Monumentendag 2019 op het Pieterskerkplein.

Zin om mee te zingen?
Het koor verwelkomt graag nieuwe leden. Raadpleeg voor meer informatie de pagina Lid worden?

Groepsfoto uitbundig voor Homepage 640x215

 

Het Eurokoor boeken 

Het is natuurlijk mogelijk om het Eurokoor te boeken voor een optreden. Of het nu gaat om een volledig verzorgd optreden of om een invulling tijdens een evenement of bedrijfsfeest. Wij denken graag mee en kunnen adviseren om het optreden naar wens uit te voeren! Wij maken van elk optreden een feest voor jong en oud...
 
Geïnteresseerd?
Neem voor de mogelijkheden, prijzen en andere informatie contact met ons op. Gebruik het contactformulier (toets Contact rechtsbovenaan) of mail op de pagina Organisatie naar het secretariaat.

 

In Coronatijd zijn onderstaande filmpjes gemaakt.

Home (toen we weer mochten)

Virtueel koor PROMO Home

Hurt Somebody (voor Open Monumentendag 2020)

Virtueel koor

Shake up Christmas (kerst 2020 en 2021)

Virtual XmasChoir